Bresser Science ADL 601 F mikroskooppi

  • Valmistaja: Bresser
  • Tuotekoodi: 5770500
  • Saatavuus: 1 - 2 viikkoa
  • 4 053,06€

  • Veroton: 3 268,60€

Jotta tilauksesi ehtii Suomeen ennen joulukuun 24. päivää (jouluaattoa), suosittelemme, että:
  • Tarkistat, että saatavuustilanne verkkokaupassamme on "Varastossa"
  • Teet tilauksesi viimeistään 17. joulukuuta 2018 (viikkoa ennen jouluaattoa).

Mikroskoopin pohjassa on halogeenivalaisin (20 W) sekä virtalähde, että jatkuvasti säädettät himmentimet suoraa ja epäsuoraa valoa varten. Molemmat trinokulaariset päiden pidikkeet toimivat molemmissa valaistus-tiloissa. Ne omaavat myös mahdollisuuden valokuvaukseen ja kiikarien kautta tarkasteluun. Okulaariputkien kaltevuus on 30°. Fluoresenssi-liite sisältää korkeapaine elohopealampun (100 W) ulkoisen virtalähteen, suodatinpyörän ja säteilykilven. Elohopealamppu tuottaa jännittävän säteilyn (eli UV-säteilyn) saadakseen fluoresenssin. Lisävarusteet jotka tulee valita, ovat magnetointijärjestelmiä (magnetointisuodatin, säteenjakava ja päästösuodatin; valinnainen: vihreä, sininen, violetti tai ultravioletti) ja fluoresenssiobjektiivit (valinnainen: 25x vetäytyvä, 40x-glyseriinivetäytyvä, 100x-glyseriinivetäytyvä).

Fluoresenssimikroskopiaa tehdään esim. biologiassa, lääketieteessä, mikrokemiassa, geologiassa, puolijohdetuotannossa ja ympäristönsuojelussa. Science ADL 601F on instrumentti jolla on erinomainen vastine rahalle. Se omaa myös muitakin ominaisuuksia, jotka ovat tyypillisiä korkealuokkaisille mikroskoopeille: nelikertainen objektiivin nenäosa, pituus- ja sivuttain säädettävä taso, ergonomiset koaksiaalisesti säätyvät nupit (hienosäätö: 200 µm / täyskierros), okulaarin säätö, dioptriasäätö ja kuvaputki.

Saatavilla oleviin lisäosiin kuuluu laajan kentän okulaarit (WF10x, WF16x), jakava okulaari (WF10x), erilaisia planakromaattisia DIN-objektiiveja (esim. 4x, 5x, 10x, 20x, 40x vetäytyvä, 100x-öljysisäänvetäytyvä), Abbe-lauhdutin (numerinen apertuuri 1,25; iris-kalvolla ja ylimääräisellä linssillä), tumman kentän lauhduttimet (kuiva ja öljy), upostusöljy, vaiheisen kontrastin setti, kenttäkalvo (Köhler-valaistusta varten) ja suodattimet (sininen, vihreä, keltainen, hiottu lasi, polarisaatio).

Optiset ominaisuudet
Rakenteen tyyppi: Trinoculaari
Suurennos: 40 - 1000 x
Valaistus: Kohteen valo ja välitetty valo
Kondensaattori: Abbe N.A. 1.25
Valaistus: LED
Himmennin: Iiris
Okulaarin halkaisija (mm): 23.2
Mikroskoopin pää: 30° kaltevuus
Yleistä
Sarja: Science
Mitat (mm): 485 x 210 x 525
Paino (kg): 11.6
Takuu: 2 vuotta
Oheistarvikkeet
Objektiivi: 4 x, 10 x, 40 x, 100 x
Okulaari: 10 x
Immersioöljy: Kyllä
Käyttötarkoitus
Biologia: Kyllä
Entomologia: Kyllä
Tiede: Kyllä
Suositeltu käyttötarkoitus:
Harrastajat: Kyllä
Edistyneille käyttäjille: Kyllä

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä