Sopimusehdot ja maksutavat

1. Sovellusalue
Sopimukseen sovelletaan yksinomaan ehtojamme. Emme hyväksy mitään ehtoja, jotka ovat ristiriidassa ehtojemme kanssa, ellemme ole erikseen hyväksyneet niitä kirjallisesti.

2. Sopimuksen vahvistaminen
Ostosopimusta ei ole muodostunut ennen kuin tavarat on toimitettu tai toimituslupauksesta on annettu erillinen kirjallinen vahvistus. Sopimus ei muodostu automaattisen sähköpostilla vastaanotetun tilausvahvistuksen yhteydessä. 
Pyrimme minimoimaan toimitusviiveet ja järjestämään toimitukset mahdollisimman hyvin päivittämällä tietokantaamme, mutta emme pysty täysin välttämään viiveitä ja tuotteiden saatavuusongelmia.

3. Lähetyskustannukset
Lähetyskustannukset riippuvat pakkausten määrästä ja painosta sekä lähetysosoitteen maasta. Sivustollamme olevassa taulukossa on kuvattu lähetyskustannuksiin liittyvät painot ja lähetysmaat. Jos lisäät tuotteita ostoskoriisi ja kirjoitat osoitteesi, sinulle näytetään tarkat lähetyskustannukset ennen tilauksen vahvistamista. 
Koska lähetyskustannukset ovat erityisen korkeat tiettyjen tuotteiden ja kohdemaiden osalta, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta todelliset lähetyskustannukset määritettyjen kiinteiden kustannusten sijasta. Otamme kuitenkin näissä harvinaisissa tilanteissa yhteyttä sinuun ennen tavaroiden toimittamista.

4. Hinnat
Määritetyt hinnat ovat lopullisia hintoja, jotka sisältävät arvonlisäveron (ALV). Jos tilauksen toimitusosoite on Euroopan yhteisön ulkopuolella, määritetyt hinnat tulkitaan nettohinnoiksi. Eräissä tapauksissa on ehkä maksettava lisäksi kohdemaan tullimaksut ja tuontiverot.

5. Eräpäivä
Ostohinta erääntyy maksettavaksi sopimuksen vahvistushetkellä (ts. kun tuotteet on toimitettu tai tilaaja on vastaanottanut kirjallisen toimituslupauksen vahvistuksen).

6. Maksutavat / Checkout

Ks. https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla
Siirto-palvelun käyttöehdot S-Pankissa

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:
Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
Enintään kaksi ostosta päivässä
Ei toimi prepaid-liittymillä
Lisätietoja: aina.fi

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.


Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:
collector.fi
jousto.com
mash.com/fi

7. Omistuksenpidätys
Toimitetut tuotteet pysyvät Interstellar SIA:n omaisuutena, kunnes ne on maksettu kokonaan.
Peruuttamisoikeutta koskevat tiedot.
Peruuttamisoikeus.
Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 vuorokauden kuluessa ilman syytä. Peruuttamisjakso umpeutuu 14 vuorokauden jälkeen siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tilauksesi fyysisesti (toimitusaikaa ei huomioida tällä jaksolla).
Jotta voit käyttää peruutusoikeuttasi, sinun on ilmoitettava meille (Interstellar SIA, info@starstore.eu, +371 29339941) päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus yksiselitteisellä ilmoituksella (esim. postilla, faksilla tai sähköpostilla lähetetty kirje). Voit käyttää liitteenä olevaa peruutuslomaketta mutta tämän käyttäminen ei ole pakollista.
Peruutuksen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät peruutusoikeuttasi koskevan ilmoituksen ennen peruutusjakson umpeutumista.

Peruutuksen vaikutukset 
Jos peruutat tämän sopimuksen, hyvitämme sinulle kaikki sinulta vastaanottamamme maksut, mukaan lukien lähetyskustannukset (poikkeuksena lisäkustannukset, jotka aiheutuvat valitsemastasi toimitustavasta, joka poikkeaa tarjoamastamme edullisimmasta vakiomuotoisesta toimitustavasta) viipymättä ja kaikissa tapauksissa enintään 14 vuorokauden kuluttua siitä päivästä, kun olet ilmoittanut meille päätöksestäsi peruuttaa tämän sopimuksen. Suoritamme hyvityksen käyttämällä samaa maksutapaa jota käytit alkuperäisen maksun yhteydessä, ellet ole sopinut erikseen muusta tavasta. Jokaisessa tapauksessa sinulle ei muodostu maksuja kyseisestä hyvityksestä.
Voimme pidättää hyvityksen siihen asti, kunnes olemme vastaanottaneet tuotteet takaisin tai olet toimittanut todisteen siitä, että olet toimittanut tuotteet takaisin, ja riippuen siitä, kumpi näitä tapahtuu ensin.
Sinun tulee lähettää tai luovuttaa tuotteet takaisin viipymättä ja korkeintaan 24 vuorokauden kuluessa siitä hetkestä, jolloin ilmoitit meille päätöksestäsi peruuttaa kyseisen sopimuksen. Määräaika saavutetaan, jos lähetät tuotteet takaisin ennen 14 vuorokauden ajanjakson umpeutumista.
Sinun on maksettava tuotteiden palauttamisesta aiheutuvat suorat kustannukset. Olet vastuussa tuotteiden käsittelystä aiheutuneesta arvon heikentymisestä vain muilta osin kuin tuotteiden ominaisuuksien ja toiminnan määrittämisestä.

8. Kuljetukseen liittyvät valitukset tai vahingoittuneet tuotteet
Jos pakkauksessa on näkyviä ulkoisia merkkejä lähetysvaurioista, vastaanottajan tulee kieltäytyä toimituksesta ja kuljettajalle tulee ilmoittaa asiasta asianmukaisesti (kirjoita toimittajan nimi muistiin) tai vastaanottajan on tarkastettava sisältö toimittajan läsnä ollessa, jotta voidaan varmistaa, että tuotteet ovat hyvässä kunnossa. Pyydämme sinua jokaisessa tapauksessa kirjaamaan kaikki vauriot vahinkoraporttiin.
Jos et havaitse ennen pakkauksen avaamista, että tuotteet ovat vaurioituneet, ota meihin välittömästi yhteyttä, jotta voimme ilmoittaa vauriot kuljetusyhtiölle (puh. +371 29339941, info@starstore.eu) Pyydämme sinua auttamaan kuljetuksessa aiheutuneisiin vaurioihin liittyvien vaateiden selvittämisessä. Tämän vuoksi pyydämme säilyttämään pakkauksen todisteena muuttumattomana ja pidättäytymään tuotteiden käyttämisestä. Voit auttaa meitä lisää ottamalla kuvia vaurioiden dokumentoimiseksi.
Jos toimitus on lähetetty väärään osoitteeseen, pyydämme ottamaan yhteyttä ennen tuotteiden palauttamista. Maksamme paluutoimituksen lähetyskustannukset, jos valituksesi on oikeutettu.

9. Takuu
Asiakkaan takuujakso on kaksi vuotta uusille tuotteille ja yksi vuosi käytetyille tuotteille. Jos kyseessä on yritys, takuuvaade on annettava vuoden kuluessa uusien tuotteiden osalta, ja käytetyillä tuotteilla ei ole takuuta. 
Jos kyseessä on välttämättömät korjaukset, ota yhteyttä seuraavaan sähköpostisoitteeseen: info@starstore.eu

10. Vastuu, tekijänoikeus ja tietosuoja
10.1.  Vastuu sisällöstä
Verkkokaupan sisältö on valmisteltu erittäin huolellisesti. Emme voi kuitenkaan taata, että sisältö on täydellistä, tarkkaa ja ajan tasalla. 
Muu kuin englanninkielinen sisältö on osittain luotu automaattisen käännösohjelman avulla. Emme ole vastuussa mistään käännöksiin liittyvistä virheistä.
10.2. Linkkeihin liittyvä vastuu
Kaupassamme on linkkejä muille verkkosivustoille, emmekä ole vastuussa näiden verkkosivustojen sisällöstä. Vastuu näiden sivustojen sisällöstä on kyseisten verkkosivustojen ylläpitäjillä. Olemme tarkastaneet nämä ulkoiset sivustot laittoman sisällön ja oikeusrikkomusten osalta. On kuitenkin kohtuutonta olettaa, että suoritamme sisällön tarkastuksia jatkuvasti ilman merkkejä oikeusrikkomuksista. Jos saamme ilmoituksen oikeusrikkomuksesta, linkki kyseiselle verkkosivustolle poistetaan välittömästi.
10.3. Tekijänoikeudet
Näillä verkkosivuilla olevia tekijänoikeuden suojaamia sisältöjä ei saa kopioida, muuttaa, käyttää tai jakaa ilman kirjallista suostumustamme.
10.4. Tietosuoja
Suojaamme kaikkia henkilötietoja voimakkaimmilla mahdollisilla varotoimilla ja lainsäädäntömme sekä muiden asianmukaisten oikeudellisten määräysten mukaisesti, kun keräämme, käsittelemme ja käytämme muiden osapuolten henkilötietoja ja muita tietoja.
Tietosuojan turvaamiseksi käytämme sivustollamme SSL-salaustekniikkaa henkilökohtaisen tietojen käsittelyssä.